Skip to main content

Aanleveren en specificaties

Hoe werkt het aanleveren? Waar dient u uw jaarrekening in? Aan welke eisen moet de jaarrekening voldoen? U vindt het op deze pagina.

Welke banken?

Uw SBR-jaarrekening kan ingeleverd worden bij Mijn Data, Mijn Business. Hier zijn de volgende banken bij aangesloten: ABN Amro, ING en Rabobank.

Waar aanleveren?

Het aanleveren van uw jaarrekening kan via het formulier SBR Conversie. In het formulier wordt er via vier schermen gevraagd naar relevante gegevens. Na het invullen van de factuurgegevens, komt u in het betalingsgedeelte waar u met Ideal kunt betalen. Wanneer u wilt weten welke tarieven er gelden, kijk dan op onze pagina prijzen.

Belangrijk

Een jaarrekening met verschillen in balansen of niet kloppende totalen, kunnen we niet, of niet goed verwerken. Het XBRL-formaat is nu eenmaal te strict. Een probleem kunnen wij pas vaststellen op het moment dat we een jaarrekening in behandeling nemen. Een jaarrekening die niet correct is, vergt dus veel meer tijd om te verwerken, omdat u zelf dan een nieuwe versie moet aanleveren en wij het verwerken ervan opnieuw moeten inplannen.

Specificaties

Een SBR-jaarrekening is een jaarrekening die voldoet aan bepaalde standaarden zodat deze door instanties op een vlotte en eenduidige manier kan worden verwerkt. Wilt u weten welke gegevens wij nodig hebben om aan deze standaard te kunnen voldoen? Download dan onze specificaties!

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Uw jaarrekening nog niet in XBRL? Laat uw Word-document dan omzetten naar een SBR jaarrekening.

Hoe werkt het

U maakt de jaarrekening in MS-Word of Excel

U upload dit document via de aanleverpagina op deze website

SBR Service Centrum maakt van uw jaarrekening een SBR-bericht

Uw SBR-bericht wordt toegevoegd aan de SBR Webmanager

U of uw accountant / intermediair controleert de jaarrekening en keurt deze goed of af

U of uw accountant/ intermediair upload het SBR-bericht in Mijn Data, Mijn Business